Toftagergård med 100 års mellemrum (1920 – 2020)

Anpartsselskabet Bygadens Træpleje og os

Bygadens Træpleje ApS har base på Toftagergård (anno 1777) i Kattinge landsby tæt på Roskilde, hvor Andreas også bor med hans kone og børn. Andreas Wittus Skottfelt (37) og Karsten Skadkær Møller (37) ejer og driver selskabet, samt udgør den faste arbejdskraft på jord og i trætoppene. Andreas er uddannet i det nu hedengangne Byens Træer ApS (og på Skovskolen i Nøddebo), hvor han har været fire år i mesterlære som arborist, efterfulgt af en årrække (siden 2019) som selvstændig i branchen. Karsten er uddannet i Sverige på den private uddannelse Arboristklattring, efterfulgt af læretid i en svensk trævirksomhed, samt ved Andreases tidligere Bygadens Topkapning. Nu er vi gået sammen i vores fælles projekt Bygadens Træpleje ApS. Velkommen til

Grundet Andreas glæde ved både naturen og historie, driver han sideløbende med Bygadens Træpleje ApS også Bunker af Vin ApS – en gammel krigsbunker indrettet til salg og opbevaring af naturvin og andre gode sager – det kan du læse mere om her.

Dem på jorden og i træerne

Vi har udover os selv af og til folk på jorden som søskende, lærlinge og praktikanter til at understøtte fældninger og beskæringer. Så I vil også kunne møde fx. Clara, Karsten, Andreas og Simon.  Vi er både flinke og dygtige med motorsavene.

Bygadens Træpleje ApS støtter: